Schilder in Zandvoort

Schilderwerken aan de kust

Als schilder in Zandvoort hou ik altijd rekening met de specifieke omstandigheden die invloed uitoefenen op het schilderwerk en dan met name het buitenschilderwerk.

In kustplaatsen zoals Zandvoort zorgen de invloeden van de zee voor het sneller optreden van verwering van uw woning of winkel/ bedrijfspand.

Met name de combinatie van zout, zand en stevige windstoten zorgt ervoor dat de verflaag beetje bij beetje ‘schuurt’ en zodoende eerder beschadigd raakt.

Goed schilderwerk is essentieel voor de levensduur van uw woning of winkel/ bedrijfspand. Voor een lange levensduur zou u ook eigenlijk elke maand het houtwerk moeten afnemen en/of schoon spuiten. 

De basis is en blijft goed schilderwerk en daar help ik u uiteraard graag mee!

Met vriendelijk groet, Hans Bloem

Mijn werkwijze

Klanttevredenheid staat bij Bloem Schilderwerken hoog in het vaandel. Van advies, offerte tot eindoplevering streef ik altijd naar duidelijkheid en transparantie. Zo weet u precies wat u kan verwachten en controleren we naderhand altijd samen de eindoplevering.  

Wilt u advies of een offerte laten maken? Neem dan gerust contact op door het contact formulier in te vullen. Direct contact opnemen kan ook door te bellen naar 06 -193 100 03

Wat klanten zeggen

Dank je wel voor het prachtige schilderwerk!! Alles ziet er prima uit! Ben reuze blij met je en zie je graag terug voor meer schilderwerk!
Caroline
Zandvoort
Hans; harde werker die geen genoegen neemt met half werk! Zeer nette en efficiënte schilder die goed meedenkt met de situatie.
Ray
Bakkum
Hans heeft bij ons de portiek en keuken (deuren/frontjes) een nieuwe look gegeven. Super strak en weer als nieuw! Erg leuk om op deze wijze je keuken weer nieuw leven in te blazen! We zijn enorm blij met het resultaat!
Gerhard
Zandvoort
Hans heeft bij ons alle kozijnen afgekrabd en geschilderd en tevens de keukenkastjes geschilderd! De muren en plafonds heeft hij gespoten. Vooral zijn informatie vond ik heel fijn. We zijn heel erg blij met hem en zijn werk!
Johan
Zandvoort
We zijn heel tevreden over de hoge kwaliteit van het schilderwerk. Hans denkt goed mee en heeft goede ideeën. Aanbevolen!
Nienke
Zandvoort