Uw binnenschilder in Zandvoort en omgeving

Binnenschilderwerken

De sfeer en uitstraling worden grotendeels bepaald door het binnenschilderwerk. Wanneer de kleuren op elkaar zijn afgestemd en de muren strak afgewerkt, dan is dit de basis van de uitstraling die u voor ogen hebt. Een verzorgde uitstraling geeft sfeer en verwelkomt klanten in uw winkel of bedrijfspand.

Binnenschilderwerk is niet alleen mooi en sfeer bepalend, ook draagt het bij aan het behoud van uw woning, winkel of bedrijfspand. Goed schilderwerk geeft bescherming tegen beschadigen en zorgt ervoor dat vocht en schimmels geen grip krijgen op het binnentimmerwerk. 

bloem schilderwerken binnenschilderwerk
binnenschilderwerk

Net als buitenschilderwerk, is binnenschilderwerk eens in de zoveel tijd toe aan groot onderhoud. Over het algemeen zal er eens in de 7/8 jaar een opfris beurt nodig zijn. Uiteraard is dit sterk afhankelijk van verschillende factoren, zoals gebruik en het klimaat in de woning, winkel of bedrijfspand.

Heeft u vragen betreffende het schilderwerk van uw woning, winkel of bedrijfspand of wilt u een offerte laten opmaken? Neem dan gerust contact op! 

 

Recente Projecten

Wat klanten zeggen

Dank je wel voor het prachtige schilderwerk!! Alles ziet er prima uit! Ben reuze blij met je en zie je graag terug voor meer schilderwerk!
Caroline
Zandvoort
Hans; harde werker die geen genoegen neemt met half werk! Zeer nette en efficiënte schilder die goed meedenkt met de situatie.
Ray
Bakkum
Hans heeft bij ons de portiek en keuken (deuren/frontjes) een nieuwe look gegeven. Super strak en weer als nieuw! Erg leuk om op deze wijze je keuken weer nieuw leven in te blazen! We zijn enorm blij met het resultaat!
Gerhard
Zandvoort
Hans heeft bij ons alle kozijnen afgekrabd en geschilderd en tevens de keukenkastjes geschilderd! De muren en plafonds heeft hij gespoten. Vooral zijn informatie vond ik heel fijn. We zijn heel erg blij met hem en zijn werk!
Johan
Zandvoort
We zijn heel tevreden over de hoge kwaliteit van het schilderwerk. Hans denkt goed mee en heeft goede ideeën. Aanbevolen!
Nienke
Zandvoort